top of page

Detalii si inregistrare

Your content has been submitted

sâm., 18 mar.

|

București

Animatia pentru Unreal Engine

Calea de la a şti să modelezi şi până la a obţine modele bune pentru vizualizari real-time e mai provocatoare decât crezi. Câţiva temerari de la Mincu s-au încumetat s-o parcurgă în cadrul primului concurs de game-dev pentru studenţii din România, iar noi îi susţinem. Lectia 2 a seriei: animatia!

Animatia pentru Unreal Engine
Animatia pentru Unreal Engine

Perioada si locatie

18 mar. 2023, 12:00 – 15:00

București, str. Academiei nr. 18-20, aripa noua etaj 1, București 010014, Romania

Despre eveniment

UPDATE: inregistrarea workshopului se afla aici.

Concursul organizat de RGDA este prima şansă de acest fel care se oferă studenţilor noştri. Au descoperit însă repede că bagajul de cunoştinţe de modelare 3D pe care l-au dobândit în cursul muncii de proiectare nu acoperă nici pe departe cerinţele din domeniul industiilor de profil. Atelier Experimental “Mac Popescu” le susţine eforturile prin punerea lor in contact cu specialişti din industrie precum şi prin organizarea unei serii de workshopuri îndrumate de drd. dsg. Maria Popa de la Departamentul PID, ea însăşi o aspirantă la această industrie.

Program

Al doilea workshop al seriei va avea loc sâmbătă, 18 martie, orele 12-15. Veţi invăţa cum se pregătesc modelele pentru a fi animate în Unreal Engine şi cum se gestionează animaţiile in UE4.

Despre trainer

Absolventă a secției Design de Produs, Maria Popa este doctorand și asistent la departamentul PID al UAUIM. Având o mare pasiune pentru industria jocurilor video, ea a decis ca în cariera profesională sa ia calea artei 3D. Îmbinând cele două domenii, Maria a ajuns foarte familiară cu ambele arii creative, dar şi cu programele aferente, atât de tip CAD cât și cele precum Maya și Zbrush.

Înscrieri

La aceste workshopuri am oferit 8 locuri suplimentare pentru alţi studenti UAUIM interesaţi de subiect. Înscrierile s-au facut pe bază de portofoliu şi scrisoare de intenţie care să dovedească preocupările pentru dezvoltarea de jocuri sau oricare alt domeniu conex (film, archviz, advertising, new-media etc). Toate locurile au fost ocupate încă de la prima sedinţă, UVs & Retopo.

Share This Event

bottom of page