top of page

Detalii si inregistrare

Your content has been submitted

vin., 03 mar.

|

București

Despre modelarea poligonala - UVs & Retopo

Calea de la a şti să modelezi şi până la a obţine modele bune pentru vizualizari real-time e mai provocatoare decât crezi. Câţiva temerari de la Mincu s-au încumetat s-o parcurgă în cadrul primului concurs de game-dev pentru studenţii din România, iar noi îi susţinem. Doreşti sa asişti? Scrie-ne!

Despre modelarea poligonala - UVs & Retopo
Despre modelarea poligonala - UVs & Retopo

Perioada si locatie

03 mar. 2023, 15:00 – 18:00

București, str. Academiei nr. 18-20, aripa noua etaj 1, București 010014, Romania

Despre eveniment

UPDATE: inregistrarea workshopului se afla aici.

Concursul organizat de RGDA este prima şansă de acest fel care se oferă studenţilor noştri. Au descoperit însă repede că bagajul de cunoştinţe de modelare 3D pe care l-au dobândit în cursul muncii de proiectare nu acoperă nici pe departe cerinţele din domeniul industiilor de profil. Atelier Experimental “Mac Popescu” le susţine eforturile prin punerea lor in contact cu specialişti din industrie precum şi prin organizarea unei serii de workshopuri îndrumate de drd. dsg. Maria Popa de la Departamentul PID, ea însăşi o aspirantă la această industrie.

La aceste workshopuri oferim 5 locuri suplimentare pentru alţi studenti UAUIM interesaţi de subiect. Înscrierile se fac pe bază de portofoliu şi scrisoare de intenţie care să dovedească preocupările voastre pentru dezvoltarea de jocuri sau oricare alt domeniu conex (film, archviz, advertising, new-media etc).

Program

Primul workshop al seriei va avea loc vineri, 3 martie, orele 15-18. Veţi invăţa:

· Cum se pregătesc modelele CAD pentru export către game engines (exemplificat in UE4)

· Cum se lucrează cu obiecte 3D de tip poligonal (polygon mesh)

· Principiile generale ale unei bune topologii și introducere în topologia specifică pentru game engines

· Introducere în UVs, Unwrap și bunele practici de lucru

· Bazele uneltelor de lucru pt retopologie și UVs în Autodesk Maya

Următoarele două workshopuri ale seriei se vor axa pe animaţia de parsonaj şi urmează a fi stabilite de comun acord cu participanţii.

Despre trainer

Absolventă a secției Design de Produs, Maria Popa este doctorand și asistent la departamentul PID al UAUIM. Având o mare pasiune pentru industria jocurilor video, ea a decis ca în cariera profesională sa ia calea artei 3D. Îmbinând cele două domenii, Maria a ajuns foarte familiară cu ambele arii creative, dar şi cu programele aferente, atât de tip CAD cât și cele precum Maya și Zbrush.

Înscrieri

Trimiteti portofoliu şi scrisoare de intenţie cu titlul Inscriere workshop UVs pe adresa ateliermacpopescu@gmail.com, până miercuri 1 martie la miezul nopţii.

Share This Event

bottom of page